HORGÁSSZ NÁLUNK

"Soma" "Neptun part" "Kék ház"

Kedves Vendégeink! Foglalással egyidejűleg minden vendég tudomásul veszi, és elfogadja a házirendet, és teljes anyagi felelősséget vállal a házakban keletkezett bármilyen nemű kárért.

"Neptun part"

Nyaralónk Dönsödön, horgászat szempontjából az RSD egyik legjobb szakaszán helyezkedik el. A ház klimatizált, 6+2 fő befogadására alkalmas, gyerekbarát szállás. Hideg időszakban is használható, vízteres kandalló biztosítja a meleget.  2 háló, két fürdő, nagy nappali-konyha-étkező található benne. A ház minden igényt kielégítően, teljesen felszerelt. A konyhában sütő, tűzhely, mikró, kenyérpirító, vízforraló, kévéfőző. A szülők és gyermekek kényelméért utazó kiságy, wc szűkítő, fellépő, etetőszék, gyerek evőeszközök, játékok is vannak a nyaralóban.  A saját stég környéke ősfás, a hátsó óriási kert térkövezett. A kertben fedett terasz nagy étkezővel, medence, homokozó, kismotorok, tollaslabda, játékok, bográcsozási és grillezési lehetőség. A stéghez saját csónakot biztosítunk.  Érdemes a környéken is kirándulni, akár egy bicikli túrát tenni, amihez jelképes összegért gyermek és felnőtt bicikliket is tudunk kölcsönözni.  Látnivalók és programok: A ráckevei csónakos piac szerdán és szombaton A ráckevei Vadkacsa strand Aqualand élményfürdő, termálfürdő és strand Tassi zsilip és az élő Duna.

ÁRAK:

A ház ára 40.000Ft/éj 4 főig. 4 fő felett 8.000Ft/fő/éj.

A minimum foglalás három éjszaka, vagy van lehetőség hosszú hétvégét foglalni, ami péntek reggeli érkezést és vasárnap esti távozást jelent, ebben az esetben is 3 éjszakát (teljes napot) számítunk fel.

Gyermekeknek 6 éves korig ingyenes, maximum kettő gyermekig. Kettő gyermek felett 4.000Ft/gyermek/éj (0-6 éves korig).

Egyéb díjak: a nagy mértékben megnövekedett energia árak miatt a fűtésre és klíma használatra külön díjat számítunk fel.

Klíma használata 2500Ft/nap, fűtés fával 3000Ft/rekesz

Házirend:

Legfontosabb célkitűzésünk, hogy vendégeink kellemesen töltsék el a szabad idejüket, gondtalan pihenésben legyen részük. Ezért megalkottunk néhány fontos szabályt, melyet minden vendégünknek be kell tartania, hogy elkerüljük az esetleges félreértéseket. Kérem, figyelmesen olvassák el az alábbi szabályokat, melyeket azért hoztunk, hogy a pihenéssel töltött idő kellemesen teljen és semmi se zavarja meg a nyaralásukat.
A szálláshely igénybevétele előtt a vendég elolvassa és elfogadja a házirendben foglaltakat.

A szálláshely lefoglalása minden esetben írásban történik (uriviki@carpdinasty.hu), a foglalásról a vendégek visszaigazolást kapnak. A foglalás akkor válik biztossá, ha az írásos visszaigazolás után 3 nappal a foglaló összegét a teljes ár 50%-át átutalják.                                                                                                                                                                                                                          

A megjegyzés rovatba az érkezés és távozás napját kérem feltüntetni (pl: 2022.05.10.-05.-17.)

Érkezés a megjelölt nap 14.00 – 20.00 között lehetséges
Távozás a megjelölt nap 10.00 óráig lehetséges

Érkezéskor a vendég köteles a bejelentés miatt átadni a személyes okmányait azok rögzítése céljából, melyet azonnal vissza is kap. Vendégeink a nyaralót csak a teljes díj kifizetése után foglalhatják el.

A teljes díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő, abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

Vendégeink érkezéskor kapu- és házkulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedjenek.

A szálláshelyen látogatókat kizárólag napközben lehet fogadni, amennyiben éjszakára is marad, akkor felárat kell fizetni személyenként.

NAGYON FONTOS! A WCBE KIZÁRÓLAG WC PAPÍR DOBHATÓ. MINDEN EGYÉB, NEDVES TÖRLŐKENDŐ, NEDVES WC PAPÍR, TAMPON, BETÉT AZONNAL DUGULÁST OKOZ. DUGULÁS ESETÉN A VENDÉG KÖTELES 25.000FT ELHÁRÍTÁSI DÍJAT MEGFIZETNI. A DARÁLÓS WC-RE UGYANEZEK A SZABÁLYOK ÉLNEK. ANNAK A SZERVÍZELÉSE 40.000 FT.

Hetente kizárólag egy kukányi szemetet és a szelektíven gyűjtött hulladékot tudjuk elvitetni. ha ennél több termelődik, a vendég köteles gondoskodni róla. 

A csendrendeletre és a szomszédokra való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni.

Az apartmanban, a szobákban dohányozni TILOS! Cigarettázni az udvaron lehet. A csikkeket kérjük az erre a célra fenntartott hamutartóba szíveskedjenek dobni és távozáskor kiüríteni.

Állatokat a szálláshelyre behozni csak a tulajdonos engedélyével lehet. A piszkot a gazda köteles az állat után takarítani, ellenkező esetben 15.000Ft takarítási díjat számítunk fel. Kérjük a gazdákat, figyeljenek kedvenceikre, hogy azok ne piszkítsanak a homokozóba.

A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

A vendég felelős a saját viselkedéséért az ingatlanban és annak környékén. Az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezéseit és azokat ne vigyék ki a szobákból.

A házba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.

A szállás területén okozott kárt a károkozó, vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek.
Étkezésre használják az étkező asztalt, konyhát, melyet kérjük tartsanak tisztán. Mindenki köteles maga után elmosni és elpakolni az edényeket és evőeszközöket, a házat átvett állapotban átadni, ellenkező esetben 15.000Ft takarítási díjat számítunk fel.

A MEDENCÉT MINDENKI CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE HASZNÁLHATJA. A MEDENCÉBE ÉTELT, ITALT, ÜVEGET, ÉLES TÁRGYAT BEVINNI TILOS.A VÍZ SZENNYEZÉSE ESETÉN 40.000FT MEDENCETISZTÍTÁSI DÍJATSZÁMÍTUNK FEL. A MEDENCÉBE BELÉPÉS ELŐTT A LÁBMOSÁS KÖTELEZŐ. A MEDENCE SZÉLÉRE TÁMASZKODNI, ABBA KAPASZKODNI, A MEDENCE FALÁT RÚGDOSNI, KÍVÜLRŐL BEUGRANI, VAGY A SZÉLÉRE RÁÜLNI TILOS! A MEDENCE TISZTÍTÓ BERENDEZÉST PISZKÁLNI,LETÖRNI TILOS. A MEDENCE ÁRA 280.000FT, A LÉTRA ÁRA 60.000FT, A VÍZSZŰRŐ BERENDEZÉS ÁRA 70.000FT, A SKIMMER ÁRA 15.000FT. HA BÁRMIFÉLE KÁR KELETKEZIK EZEKBEN, A VENDÉG KÖTELES MEGFIZETNI.

Fenntartjuk a jogot arra, hogy megválogassuk vendégkörünket!
Ittas állapotú, igénytelen külsejű, agresszív viselkedésű vendégeket nem kívánunk fogadni!

A tulajdonosnak jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet és ha „megbontja a békét”.

Este 10 óra után a hangoskodás és a hangos zenehallgatás szigorúan tilos!

Foglalás lemondása az érkezés napját megelőző minimum 30 nappal lehetséges. 

A csónakot, stéget, bármilyen vízi sporteszközt, biciklit mindenki kizárólag a saját felelősségére használhatja.

A házirend elfogadása és betartása mindenki számára kötelező. A FOGLALÁSSAL EGYIDEJŰLEG A VENDÉG TUDOMÁSUL VESZI ÉS ELFOGADJA A HÁZIRENDET.

image00001
image00002
image00003
image00004
image00005

image00007
image00008
image00009
image00010
image00011
image00012
image00013