Joker Fűszer-extra chili feeder booster 250ml

Kód: CDJO-FB
Nincs értékelés
1 999 Ft
Raktáron (>5 db)

Speciális folyadék ideális etetőanyagok, pelletek és magvak hatásának fokozásához, még vonzóbbá téve etetésünket. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

Speciális folyadék ideális etetőanyagok, pelletek és magvak hatásának fokozásához, még vonzóbbá téve etetésünket. Halak messziről érzékelni fogják a kioldódó illat- és ízanyagokat. Különleges étvágyfokozó booster termékünk magas százalékban tartalmaz esszenciális aminosavakat, értékes tápanyagokat, ásványi anyagokat, vitaminokat. Ezek összességében egy olyan vízben oldódó komplex tápanyag forrást biztosítanak a halak részére, melyet ösztönösen felismernek és könnyen megszerezhető tápanyag forrásnak tekintenek. Még az étvágytalan halakat is táplálkozásra ingerli. Mivel kizárólag természetes alapanyagokból készült, ezért a hosszabb távú alkalmazása során nem kelt majd gyanút az óvatosabb halakban sem.

Használata roppant egyszerű, az etetőanyag bekeveréséhez szűkséges vízhez öntsd hozzá és ezzel együtt keverd készre. Pelletekre, magvakra locsold rá, a megöntözött termék néhány perc alatt felveszi, beszívja a folyadék aromáját, ezzel még vonzóbbá téve etetésedet. 

Boostereink minden vízhőmérsékleten jól működnek, PVA barát termékek. Javasolt adagolás 100ml/kg 

Termékünk további ízekben érhető el: Sabotage tintahal, Green Rebel kagyló, Mistre Nico sós-mogyoró-karamell, Geisha tonhal-bors-őszibarack, Black Magic máj-csoki-áfonya, Joker fűszer-extra chili, Jackpot krill-fűszer, Bahama Mama ananász-krill, Princess Mangó-polip, Witch fahéj-narancs

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: BOOSTER
Íz: Joker