Joker Fűszer-extra chili liquid 250ml

Kód: CDJO-LI
Nincs értékelés
2 699 Ft
Raktáron (3 db)

Speciális folyadék ideális bojlik, wafters, pop up és pellet termékek hatásának fokozásához, még vonzóbbá téve csalinkat, etetésünket.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Speciális folyadék ideális bojlik, wafters, pop up és pellet termékek hatásának fokozásához, még vonzóbbá téve csalinkat, etetésünket. A halak már messziről érzékelni fogják a kioldódó illat- és ízanyagokat. Különleges étvágyfokozó liquid termékünk magas százalékban tartalmaz esszenciális aminosavakat értékes tápanyagokat, ásványi anyagokat, vitaminokat. Ezek összességében egy olyan vízben oldódó komplex tápanyag forrást biztosítanak a halak részére, melyet ösztönösen felismernek és könnyen megszerezhető tápanyag forrásnak tekintenek. Még az étvágytalan halakat is táplálkozásra ingerli.

Mivel kizárólag természetes alapanyagokból készült, ezért a hosszabb távú alkalmazása során sem kelt majd gyanút az óvatos pontyokban. 

Használata: egyszerűen öntsd rá a csalira, keverd össze, néhány perc alatt a megöntözött termék beszívja, felveszi a folyadék aromáját, ezzel megakadályozva a csalink ízének "kopását" a fenéken.

Liquideink minden vízhőmérsékleten jól működnek, PVA barát termékek.

Javasolt adagolás 50ml/kg

Termékünk további ízekben érhető el: Sabotage tintahal, Green Rebel kagyló, Misstre Nico sós.mogyoró-karamell, Jackpot krill-fűszer, Joker fűszer-extra chili

Kiegészítő paraméterek

Kategória: LIQUID
Íz: Joker